Gör din bokning smart, snabbt och
eneklt på bokadirekt.se!

Boka Här

 

ACCESS BARS

En Access Bars behandling går till så att du under ca. 60 minuter ligger fullt påklädd, skönt uppallad under en filt på en massagebänk. Det enda du behöver göra är att ta emot behandlingen och låta healingen göra sitt.

Under behandlingen berörs 32 punkter mjukt på huvudet. Dessa punkter lagrar alla tankar, känslor, attityder, beslut och trosuppfattningar som vi har eller har haft om någon eller någonting. Det kan till exempel handla om glädje, hur vi gör med vår tid, din medvetenhet, kroppens läkning, att hitta lugn, vad kontroll är, dina tankar om pengar, din kreativitet, din kropp mm. När du får behandlingen kan du lätt, enkelt och utan ansträngning släppa taget om vad som hindrar dig från att leva det livet du drömmer om.

Bars är en fantastiskt behaglig och avslappnande healingbehandling, som utan ansträngning tar bort begränsningar på alla livsområden och sätter igång energiflödet i kroppen. Efter behandlingen känns det i sämsta fall som om du precis har fått en underbar massage – och i bästa fall kan hela ditt liv förändras på alla de plan du önskar.

Många upplever att tankebruset har tystnat, att de sover djupare, är mer avslappnade, kan hantera situationer som uppstår lättare, har mer energi och glädje helt enkelt - i vardagen som smått och i det stora.

Bars används med fördel mot stress, utmattning, deppression, när livet känns lite tyngre, smärta och kronisk värk. Bars kan också användas när man vill ta en ny väg i livet och behöver rensa "hårddisken" för att få plats med nya intryck och tankar.

Behandlingen är på ca 60 min (allt som allt ca 80 min)

Behandlingen kostar 900 kr

Bokas direkt med This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

logo neg

Energigatan 15C, 43436 Kungsbacka

info@lunakliniken.se